Perlinės kruopos su avokadu, kaparėliais ir saulėgrąžomis

perlines-kruopos-su-avokadu-kapareliais-ir-saulegrazomis

Perlinės kruopos su avokadu, kaparėliais ir saulėgrąžomis

Švelnus avokado, sodrus kaparėlių ir traškių kepintų saulėgrąžų skonis pusryčių košei atvers nuostabias skonių gamas. Jusk pusryčiai svarbiausias dienos maistas, tad jie privalo būti skanūs ir maistingi.
Virtuvė Europietiška
Porcijos 1 porcijos

Ingredientai
  

  • 60 g perlinių kruopų
  • 50 g avokado
  • 10 g saulėgrąžų sėklų
  • keleto kaparėlių
  • liucernos daigų pagal skonį

Gaminimas
 

  • Kruopas iš vakaro perplauti ir užmerkti nakčiai.
  • Ryte dar keletą kartų perplauti ir pavirti pasūdytame vandenyje ~4min., tada palikti brinkti.
  • Saulėgrąžų sėklas lengvai pakepinti sausoje keptuvėje.
  • Tiekti su šviežiu pjaustytu avokadu, kepintomis saulėgrąžomis, kaparėliais ir liucernos daigais.
Kategorija Pusryčiai
0 0 balsų
Įvertinkite!
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x
Scroll to Top