Dūmo skonio vištienos krūtinėlė, kepta keptuvėje
Jei pasiilgote ant laužo keptų mėsos patiekalų, tačiau neturite galimybės jų išsikepti lauke, tai galite padaryti ir namuose. Rūkytos paprikos milteliai suteiks puikų dūmo skonį, kuris primins tarsi tik ant laužo iškeptos mėsos skonį.
Ingredientai
- 300 g vištienos krūtinėlės
- 2 a.š. lydyto sviesto
- 1 avokado patiekimui
- druskos pagal skonį
- pipirų pagal skonį
- kario miltelių pagal skonį
- rūkytos paprikos miltelių pagal skonį
Gaminimas
- Vištieną ištrinti prieskoniais ir palikti bent pusvalandžiui pasimarinuoti
- Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių po ~8 min. (laikas priklauso nuo krūtinėlės storio.
- Iškeptą vištieną tiekti su avokadu ir mėgstamomis salotomis ar kitu norimu garnyru.