Perlinės kruopos su avokadu, kaparėliais ir saulėgrąžomis
Švelnus avokado, sodrus kaparėlių ir traškių kepintų saulėgrąžų skonis pusryčių košei atvers nuostabias skonių gamas. Jusk pusryčiai svarbiausias dienos maistas, tad jie privalo būti skanūs ir maistingi.
Ingredientai
- 60 g perlinių kruopų
- 50 g avokado
- 10 g saulėgrąžų sėklų
- keleto kaparėlių
- liucernos daigų pagal skonį
Gaminimas
- Kruopas iš vakaro perplauti ir užmerkti nakčiai.
- Ryte dar keletą kartų perplauti ir pavirti pasūdytame vandenyje ~4min., tada palikti brinkti.
- Saulėgrąžų sėklas lengvai pakepinti sausoje keptuvėje.
- Tiekti su šviežiu pjaustytu avokadu, kepintomis saulėgrąžomis, kaparėliais ir liucernos daigais.