Vištiena su kreminiu padažu, smidrais ir morkomis
Labai mėgstu greitai ir paprastai paruošiamus patiekalus, o šis kaip tik toks. Virtuvėje užtruksite trumpai, bet patiekalo skoniu džiaugsitės tikrai. Vištiena su kreminiu padažu tikras komforto maistas, kai norisi greitai, skaniai ir dar sveikai. Be to, kartais kreminį padažą gaminu su kreminiu ir fetos sūriu, kuris suteikia dar sodresnio skonio ir dar labiau kreminės konsistencijos. Tik fetos nereikėtų padauginti, nes ji gana sūri.
Ingredientai
- 300 g vištienos krūtinėlės
- 150 g morkų
- 100 g smidrų
- 60 g kreminio sūrio
- 6 g lydyto sviesto
- druskos, pagal skonį
- pipirų, pagal skonį
- kario miltelių, pagal skonį
Gaminimas
- Morkas supjaustyti griežinėliais, apkepti keptuvėje porą minučių.
- Kartu su morkomis į keptuvę sudėti nedideliais gabalėliais pjaustytą vištieną ir kepti, kol vištiena iškeps.
- Kepimo baigoje sudėti pjaustytus smidrus, pakepti dar keletą minučių.
- Viską pagardinti prieskoniais ir išmaišyti.
- Į keptuvę sudėti kreminį sūrį, įpilti šlakelį vandens, viską išmaišyti, kol sūris gražiai ištirps ir padažas šiek tiek sutirštės. Padažo tirštumą koreguokite vandens kiekiu.