Virtos bulvės su keptomis morkomis ir tunu

virtos-bulves-su-keptomis-morkomis-ir-tunu

Virtos bulvės su keptomis morkomis ir tunu

Greitas ir paprastas receptas sotiems pietums. Be to, nereikėtų bijoti konservuoto tuno, jis retkarčiais gali būti puikus pasirinkimas kaip žuvies alternatyva. Kadangi konservuotame tune gausu baltymų, gerųjų riebalų ir mažai kalorijų (žinoma reikėtų rinktis ne aliejuje, o savo sultyse). Be to, tiek šviežias, tiek konservuotas tunas yra geras kelių svarbiausių vitaminų ir mineralų, įskaitant vitaminą D, seleną ir jodą, šaltinis. Tad kartais drąsiai galite pasimėgauti ir konservuotu tunu.
Virtuvė Europietiška
Porcijos 1 porcija

Ingredientai
  

  • 150 g bulvių
  • 120 g morkų
  • 90 g tuno konservuoto savo sultyse
  • 30 g graikiško jogurto
  • 3 g alyvuogių aliejaus
  • druskos, pagal skonį
  • pipirų, pagal skonį
  • krapų, pagal skonį

Gaminimas
 

  • Bulves išvirti su lupena.
  • Morkas supjaustyti riekelėmis, pagardinti druska, pipirais ir iškepti keptuvėje.
  • Virtas bulves nulupti, supjaustyti, pagardinti druska ir pipirais.
  • Į lėkštę dėti paruoštas bulves, morkas, tuną, pagardinti graikišku jogurtu ir užberti šviežių krapų.
Kategorija Pietūs
0 0 balsų
Įvertinkite!
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x
Į viršų