Omleto suktinukai su keptomis morkomis ir svogūnais

omleto-suktinukai-su-keptomis-morkomis-ir-svogunais

Omleto suktinukai su keptomis morkomis ir svogūnais

Kai norisi patiekalo su kiaušiniais, bet atsibodo įprastas omletas ar tiesiog virti kiaušiniai, siūlau pasigaminti omleto suktinukus. Jie ne tik labai skanūs, bet ir nuostabiai gražiai atrodo. O be to juos galima supjaustyti riekelėmis ir patiekti net kaip užkandį. Įdarui tinka ne tik keptos morkos, bet kitos įvairios daržovės, pvz., pievagrybiai, moliūgas, cukinija, paprikos, porai ir kt. kartais į tokius suktinukus dar įdedu kietojo sūrio ar patepu kreminiu sūriu. Išbandykite tikrai patiks!
Virtuvė Europietiška
Porcijos 1 porcijos

Ingredientai
  

  • 2 kiaušinių
  • 100 g morkų
  • 20 g svogūno
  • 1 a.š. alyvuogių aliejaus, kepimui
  • druskos, pagal skonį
  • pipirų, pagal skonį

Gaminimas
 

  • Morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti, pagardinti prieskoniais ir pakepti keptuvėje.
  • Kiaušinius išplakti su prieskoniais.
  • Į keptuvę pilti kiaušinių plakinį, iškepus vienai pusei jį apversti, sudėti keptas daržoves ir mentelės pagalba susukti.
  • Suktinuką pašildyti dar kelias minute ir tiekti.
Kategorija Pietūs, Pusryčiai, Vakarienė
5 1 balsas
Įvertinkite!
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x
Į viršų