Omleto suktinukai su keptomis morkomis ir svogūnais
Kai norisi patiekalo su kiaušiniais, bet atsibodo įprastas omletas ar tiesiog virti kiaušiniai, siūlau pasigaminti omleto suktinukus. Jie ne tik labai skanūs, bet ir nuostabiai gražiai atrodo. O be to juos galima supjaustyti riekelėmis ir patiekti net kaip užkandį. Įdarui tinka ne tik keptos morkos, bet kitos įvairios daržovės, pvz., pievagrybiai, moliūgas, cukinija, paprikos, porai ir kt. kartais į tokius suktinukus dar įdedu kietojo sūrio ar patepu kreminiu sūriu. Išbandykite tikrai patiks!
Ingredientai
- 2 kiaušinių
- 100 g morkų
- 20 g svogūno
- 1 a.š. alyvuogių aliejaus, kepimui
- druskos, pagal skonį
- pipirų, pagal skonį
Gaminimas
- Morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti, pagardinti prieskoniais ir pakepti keptuvėje.
- Kiaušinius išplakti su prieskoniais.
- Į keptuvę pilti kiaušinių plakinį, iškepus vienai pusei jį apversti, sudėti keptas daržoves ir mentelės pagalba susukti.
- Suktinuką pašildyti dar kelias minute ir tiekti.