Keptuvėje kepta lydeka su morkomis ir pievagrybiais

keptuveje-kepta-lydeka-su-morkomis-ir-pievagrybiais

Keptuvėje kepta lydeka su morkomis ir pievagrybiais

Pats greičiausias žuvies patiekalas, kuriam prireiks vos keleto ingredientų, o užtruksite tik 15-20 minučių. Be to nepamiškite, kad žuvies reikėtų valgyti bent 3 kartus per savaitę. Baltoje žuvyje mažai kalorijų, bet  gausų baltymų, kurie ilgam suteikia sotumo jausmą – tiesiog valgai ir lieknėji (žinoma, jei tinkamai paruošta, nevoliota miltuose ir nekepta dideliame kiekyje riebalų). Taip pat ji yra lengvai virškinama, kadangi jungiamojo audinio beveik nėra, todėl išvengiama sunkumo jausmo.
Virtuvė Europietiška
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • 400 g lydekos ar kitos mėgstamos baltos žuvies
  • 200 g morkų
  • 100 g pievagrybių
  • 12 g lydyto sviesto
  • druskos, pagal skonį
  • pipirų, pagal skonį
  • džiovintų krapų, pagal skonį

Gaminimas
 

  • Žuvį supjaustyti nedideliais gabalėliais, pagardinti druska, pipirais ir džiovintais krapais.
  • Paruoštą žuvį iškepti keptuvėje iš visų pusių.
  • Morkas sutarkuoti ir iškepti atskirai.
  • Kepimo pabaigoje sudėti pjaustytus pievagrybius, pagardinti prieskoniais, išmaišyti ir pakepti dar keletą minučių.
  • Paruoštą žuvį tiekti su keptomis daržovėmis.
Kategorija Pietūs, Vakarienė
5 1 balsas
Įvertinkite!
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Pirkinių krepšelis
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x
Į viršų