Keptas baklažanas su pomidoru ir tofu sūriu

Keptas baklažanas su pomidoru ir tofu sūriu

Kai reikia greitos pietų ar vakarienės idėjos, šis patiekalas puikus išsigelbėjimas. Virtuvėje užtruksite vos keletą minučių, bet mėgausitės greitu ir maistingu patiekalu. Be to, vietoje baklažano galima naudoti ir cukinijas, o vietoje pomidorų ar kartu su jais, pavyzdžiui, pievagrybius. Jei mėgstate, viską galima pagardinti ir balzaminiu kremu, ryškesniam skoniui.
Virtuvė Europietiška
Porcijos 1 porcija

Ingredientai
  

  • 200 g baklažano
  • 150 g tofu sūrio
  • 100 g pomidorų
  • 10 g lydyto sviesto
  • druskos, pagal skonį
  • pipirų, pagal skonį
  • kario miltelių, pagal skonį

Gaminimas
 

  • Baklažaną supjaustyti norimo storio rieklėmis, užberti druskos ir palikti bent 10 min. pastovėti.
  • Vėliau popieriniu rankšluosčiu nusausinti, užberti prieskonių ir iškepti keptuvėje iš abiejų pusių.
  • Tofu sūrį supjaustyti riekelėmis ir taip pat iškepti keptuvėje iš abiejų pusių.
  • Ant baklažano riekelių dėti pomidoro riekeles, jas pagardinti druska ir pipirais, ant viršaus sudėti tofu.
  • Skanu pagardinti baziliko lapeliais, bet nebūtina.
Kategorija Pietūs, Vakarienė
0 0 balsų
Įvertinkite!
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x
Į viršų