Grilyje keptos krevetės su česnakais ir petražolėmis

Grilyje keptos krevetės su česnakais ir petražolėmis

Be galo skanios ir greitai pagaminamos krevetės, kurios patiks net išrankiausiems. 5 minutės ir pietūs paruošti (neskaičiuojant ryžių virimo laiko ir salotų pjaustymo 🙂 ). Bet to, krevetės yra puikus baltymų šaltinis, šimte gramų net 13g lieso baltymo, todėl suvalgę jų, ilgai jausite sotumą. Taip pat, jose mažai kalorijų, tik 71 kcal šimte gramų, tad jos puikus pasirinkimas metantiems svorį.
Virtuvė Europietiška
Porcijos 3 porcijos

Ingredientai
  

  • 700 g krevečių (svoris su kiautais, pirkau virtas)
  • 1 v.š. alyvuogių aliejaus
  • 1 a.š. česnako granulių tinka ir šviežias
  • 1 a.š. džiovintų petražolių
  • druskos, pagal skonį
  • pipirų, pagal skonį

Gaminimas
 

  • Krevetes išlupti, nuplauti ir nusausinti.
  • Dubenyje sumaišyti su visais prieskoniais ir palikti 10 min. pasimarinuoti.
  • Paruoštas krevetes suverti ant medinių iešmelių (apie 8 vnt.) ir keletą minučių kepti elektriniame grilyje. Taip paruoštas krevetes galima kepti ir keptuvėje, ir orkaitėje ar ant laužo.
  • Iškepusias krevetes tiekiau su šviežiomis salotomis ir basmati ryžiais su ciberžole.
Kategorija Pietūs, Vakarienė
0 0 balsų
Įvertinkite!
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Pirkinių krepšelis
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x
Į viršų