Be galo purūs varškėčiai, pagardinti šviežiomis mėtomis

be-galo-purus-varskeciai-pagardinti-svieziomis-metomis

Be galo purūs varškėčiai, pagardinti šviežiomis mėtomis

Skaniausi kepti varškėčiai, purūs ir traškūs! O šviežios mėtos čia puikiai tiko ir suteikė lengvo gaivumo. Tikrai nesuklysiu sakydama, kad varškėčius mėgsta visi, o jų gaminimo interpretacijoms ribų nėra. Išbandykite varškėčius pagardinti mėtomis, nustebsite kokio nuostabaus skonio jos suteikia.
Virtuvė Europietiška
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • 500 g varškės
  • 1 vnt. kiaušinio
  • 3 v.š. kukurūzų miltų
  • 1 v.š. balkšvojo gysločio luobelių
  • 1 a.š. rudojo cukraus
  • žiupsnelio druskos
  • šiek tiek šviesių speltos miltų apvoliojimui
  • kokosų aliejaus kepimui
  • šviežių mėtų, pagal poreikį

Gaminimas
 

  • Varškę su kiaušiniu ir prieskoniais gerai pertrinti šakute.
  • Suberti kukurūzų miltus ir gerai viską išmaišyti.
  • Išgautos masės formuoti varškėčius, apvolioti miltuose.
  • Aliejų gerai įkaitinti ir kepti uždengtoje keptuvėje, ant silpnos ugnies iš abiejų pusių.
  • Iškeptus varškėčius pagardinti mėtomis, tiekti su graikišku jogurtu ir mėgstama uogiene, šį kartą naudojau šviežią braškių uogienę bei varškėčius dar papuošiau cukraus pudra.
Kategorija Pusryčiai, Vakarienė
0 0 balsų
Įvertinkite!
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x
Į viršų