Purūs avižiniai blynai su graikišku jogurtu
Paprastas, bet visada pasiteisinantis receptas. Šie blynai greitai paruošiami, nereikalauja įmantrių ingredientų ir puikiai tinka gardiems pusryčiams. Vos keli produktai, keliolika minučių virtuvėje ir lėkštėje garuoja maistingi blynai, kuriuos galima patiekti su mėgstamais priedais. Jei mėgstate eksperimentuoti, galite keisti priedus ir kas kartą išbandyti vis kitą patiekimo būdą. Galbūt šiandien norėsis juos valgyti su vaisiais, o rytoj – su riešutų sviestu ar medumi. Vienas receptas, daugybė galimybių!
Ingredientai
- graikiško jogurto
- avižinių miltų
- kiaušinių
- rudojo cukraus
- žiupsnelio druskos
- kokosų aliejaus kepimui
Patiekimui:
- graikiško jogurto
- persimono
- cinamono
Gaminimas
- Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska.
- Sudėti jogurtą ir dar kartą perplakti.
- Suberti miltus, viską gerai išmaišyti ir palikti tešlą bent 5-10 min. pastovėti.
- Keptuvę gerai įkaitinti su šiek tiek kokosų aliejaus ir kepti blynelius ant silpnos ugnie iš abiejų pusių.
- Patiekti su graikišku jogurtu, persimonu ir apiberti cinamonu.