Vištienos krūtinėlė, įdaryta kreminiu sūriu ir džiovintais pomidorais
Labai greitai paruošiami vištienos kepsneliai su nuostabiai skaniu įdaru. Kreminis sūris suteikia labai malonią konsistenciją, o mėsa tampa labiau sultinga. Be to, džiovinti pomidorai sukuria dar ryškesni kepsnelių skonių. Tad šis derinys, tiesiog nuostabus pasirinkimas tiek pietums, tiek vakarienei ar net šventėms, kai norisi nustebinti svečius.
Ingredientai
- 400 g vištienos krūtinėlės
- 120 g smidrų arba pagal poreikį
- 60 g kreminio sūrio arba pagal poreikį
- keleto saulėje džiovintų pomidorų puselių
- 12 g alyvuogių aliejaus kepimui
- druskos, pagal skonį
- pipirų, pagal skonį
- džiovintų petražolių, pagal skonį
Gaminimas
- Vištienos krūtinėlę įpjauti išilgai (padaryti kišenėlę). Jei krūtinėlė labai stora – perpjauti pusiau ir tuomet gabalėlius įpjauti.
- Mėsą ištrinti prieskoniais.
- Į vištienos vidų dėti po šaukštelį ar kelis kreminio sūrio ir sudėti juostelėmis pjaustytus džiovintus pomidorus.
- Mėsą iškepti keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių.
- Smidrus pagardinti druska ir pipirais bei lengvai apkepti keptuvėje.
- Paruoštą vištieną tiekti su keptais smidrais ir mėgstamu garnyru.