Avižinių ir pilno grūdo speltos miltų blyneliai

aviziniu-ir-speltos-miltu-blyneliai

Avižinių ir pilno grūdo speltos miltų blyneliai

Kas gali būti geriau nei savaitgalio rytą pradėti su skaniais ir nuostabiai kvepiančiais blyneliais. Šie blyneliai iškepa labai purūs ir minkšti, o skonis tikrai puikus. Patiekimui naudojau graikišką jogurtą, šviežias gervuoges, kurios suteikia gaivumo ir lazdyno riešutų kremą su kakava – tikrai puikus derinys.
Virtuvė Europietiška
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • 350 ml kefyro
  • 125 g avižinių miltų
  • 80 g speltos miltų, pilno grūdo
  • 2 vnt. kiaušinių
  • 10 g kokosų aliejaus kepimui
  • 0,5 a.š. rudojo cukraus
  • žiupsnelio druskos

Gaminimas
 

  • Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska.
  • Supilti kefyrą ir dar kartą perplakti.
  • Suberti miltus, viską gerai išmaišyti ir palikti tešlą bent 5-10 min. pastovėti.
  • Keptuvę gerai įkaitinti su šiek tiek kokosų aliejaus ir kepti blynelius ant silpnos ugnie iš abiejų pusių.
Kategorija Pusryčiai
0 0 balsų
Įvertinkite!
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x
Į viršų