Sumuštiniai su pomidorais, agurkais ir Pesto padažu
Pusryčiams renkamės ne tik įvairias košes, bet ir gardžius sumuštinius. O kad jie būtų ne tik skanūs, bet ir sveikatai palankūs, turime pasirinkti ir naudingus produktus, kurie užtikrins sotumo jausmą dienos eigoje. Šiems sumuštiniams pagaminti naudojau avižines duonele „Toste“, jose gausu skaidulinių medžiagų, o svarbiausia mažai cukraus, 100 g tik 2,5 g cukrų. Labai gaivūs ir sotūs sumuštiniai, kaip tik tinkantys šiltėjantiems orams, kai norisi lengvesnio maisto, bet tuo pačiu ir sotaus. Tikiu, kad patiks ir jums!
Ingredientai
- 2 riekių avižinės duonos, naudojau avižines duoneles "Toste", bet galite pasirinkti ir kitą mėgtamą
- 70 g pomidorų
- 50 g agurkų
- 30 g avokado
- 10 g kreminio sūrio
- 5 g Pesto padažo
- 3 g kanapių sėklų
Gaminimas
- Duonos riekeles patepti kreminiu sūriu.
- Avokadą, agurką ir pomidorus supjaustyti riekelėmis.
- Ant duonos riekių dėti avokadą, agurkus, pomidorus, užtepti Pesto padažą ir užberti kanapių sėklų.