Silkės vyniotinis su morkomis ir cukinijomis

silkes-vyniotinis-su-morkomis-ir-cukinijomis

Silkės vyniotinis su morkomis ir cukinijomis

Jei pabodo įprasta silkė, siūlau išbandyti pasigaminti vyniotinį. Jis ne tik labai gražiai atrodo, bet ir labai skanus. Toks variantas puikiai tiks net ir ant šventinio stalo patiekti. Su daržovėmis galite eksperimentuoti ir naudoti ne tik virtas morkas, bet ir burokėlius, pievagrybius, moliūgą, bulves ar pridėti virtų kiaušinių bei norimas daržoves maišyti kartu. Taip pat, jei norisi, silkę galima ir susmulkinti dedant į suktinuko vidų. Tikiuosi išbandysite ir jums patiks.
Virtuvė Europietiška
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • 300 g morkų
  • 200 g silkės filė sūdytos
  • 150 g cukinijos
  • 80 g graikiško jogurto arba pagal poreikį
  • 8 g garstyčių
  • druskos, pagal skonį
  • pipirų, pagal skonį

Gaminimas
 

  • Morkas išvirti ir atvėsinti.
  • Morkas ir šviežią cukiniją sutarkuoti burokine tarka, pagardinti prieskoniais ir išmaišyti.
  • Jogurtą sumaišyti su garstyčiomis.
  • Ant maistinės plėvelės sudėti daržovių sluoksnį, patepti graikiško jogurto padažu, dėti silkės filė (vieną ar du gabalėlius, pagal savo norus ir suktinuko dydį).
  • Maistinės plėvelės pagalba viską susukti, užspausti galus ir palikti suktinuką maistinėje plėvelėje.
  • Paruoštą suktinuką dėti bent kelioms valandoms į šaldytuvą, kad skoniai susijungtų ir šiek tiek sutvirtėtų.
Kategorija Pietūs, Vakarienė
5 1 balsas
Įvertinkite!
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x
Į viršų