Kiaulienos maltinukai su fetos sūriu, kepti grilyje
Be galo skanūs ir greitai pagaminami maltinukai, kuriems ypatingo pikantiško skonio suteikia fetos sūris. Labai mėgstu įdėti fetos sūrio į įvairius kepsnelius, maltinukus ar kepinius. Kepant šis sūris pilnai neišsilydo, tačiau tampa nuostabiai malonios konsistencijos. Tad, jei ieškote greito, paprasto ir skanaus patiekalo, kuris patiks visai šeimai, štai jums puikus pasirinkimas.
Ingredientai
- 450 g kiaulienos kumpio, malto
- 130 g morkų
- 80 g cukinijos
- 70 g fetos sūrio
- 1 vnt. kiaušinio
- druskos, pagal skonį
- pipirų, pagal skonį
- saldžiosios paprikos miltelių, pagal skonį
- chmeli suneli prieskonių, pagal skonį
Gaminimas
- Morkas ir cukiniją sutarkuoti, sumaišyti su malta mėsa, kiaušiniu ir prieskoniais.
- Iš mėsos masės delne padaryti paplotėlį, į vidų dėti po pilną šaukštelį fetos sūrio ir gerai viską užspausti.
- Paruoštus maltinukus kepiau elektriniame grilyje, bet galima kepti tiesiog keptuvėje ar orkaitėje.