Pievagrybiai, įdaryti morkomis ir fetos sūriu

pievagrybiai-idaryti-morkomis-ir-fetos-suriu

Pievagrybiai, įdaryti morkomis ir fetos sūriu

Labai greita ir skani idėja tiek pietums, tiek vakarienei ar net užkandžiui. Šį kartą įdarą gaminau su morkomis ir fetos sūriu, tačiau įdarui galima rinktis ir bet kokius kitus ingredientus. Puikiai tinka špinatai su kreminiu ar rikotos sūriu, malta mėsa su mėgstamu sūriu, džiovinti pomidorai su žalumynais ir kreminiu sūriu ar kitais priedais. Be to, labai skanu įmaišyti į įdarą riešutų, pavyzdžiui, graikinių ar pekano. Tad fantazijai ribų nėra, kiekvieną kartą galite atrasti vis naujus skonius.
Virtuvė Europietiška
Porcijos 3 porcijos

Ingredientai
  

  • 400 g pievagrybių, didelių
  • 200 g morkų
  • 110 g fetos sūrio
  • 1 vnt. svogūno, nedidelio
  • 1 a.š. alyvuogių aliejaus, kepimui
  • druskos, pagal skonį
  • pipirų, pagal skonį
  • džiovintų petražolių, pagal skonį

Gaminimas
 

  • Morkas sutrakuoti, svogūnus smulkiai supjaustyti ir apkepti keptuvėje.
  • Pievagrybių kotelius išimti, išskobti jų vidų, susmulkinti kotelius ir sumaišyti su keptomis daržovėmis.
  • Visą daržovių mišinį sumaišyti su prieskoniais ir trupintu fetos sūriu.
  • Pievagrybių kepurėles pabarstyti druska, pipirais ir į jas sudėti paruoštas daržoves, ant viršaus užberti dar šiek tiek sūrio.
  • Kepti 190 ℃ orkaitėje, apie 15-20 min.
Kategorija Pietūs, Užkandžiai, Vakarienė
0 0 balsų
Įvertinkite!
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x
Į viršų