Baltymų ir skonio kupini omleto keksiukai, gali būti puikus tiek pusryčių, tiek pietų, tiek vakarienės ar užkandžių pasirinkimas. Jie skanus ir šilti, ir šalti, tad lengvai galėsite įsidėti iškylą ar kelionę. Be to, galite naudoti bet kokias kitas norimas daržoves, labai tinka ir žirneliai bei įdėti šviežių žalumynų, pavyzdžiui, krapų ar petražolių, taip pat tinka ir kitas norimas sūris. Tad šiems keksiukams galite naudoti bet ką, ką turite šaldytuve ar norint sunaudoti įvairius likučius. Iš nurodyto kiekio gaunasi ~12 keksiukų.
keletojelapeno riekelių (nebūtina, bet skanu, kas mėgsta aštriau)
druskos,pagal skonį
pipirų,pagal skonį
kario miltelių,pagal skonį
Gaminimas
Kiaušinius išplakti su prieskoniais.
Papriką, brokolį ir pievagrybius susmulkinti, įmaišyti į kiaušinių masę.
Į gautą masę sudėti trupintą fetos sūrį ir smulkintus jelapenus, jei naudosite. Jei matysite, kad trūksta skysčio, galite įpilti šiek tiek vandens ar pieno.
Viską supilstyti į keksiukų formeles(aš naudojau silikonines, tad papildomai riebalais tepti nereikia, jei pilsite tiesiai į metalinę formą, tuomet patepkite riebalais).